Vaja läheb:
1 suur porgandit
4 kartulit
2 peotäit hakitud kõrvitsat
2 spl maitsestamata Merevaiku
Ökopuljongipulbrit
Jahvatatud muskaatpähklit
Soola, jahvatatud musta pipart
Tee nii:
Haki porgand, pane 1,5l veega keema ning lisa 2 spl ökopuljongipulbrit. Lisa hakitud kartulid porganditele, kui viimased on peaaegu pehmed (ca 25 minutit, oleneb tükkide suurusest ja aastakäigust). Ca 10 minuti pärast lisa kõrvitsatükid ja keeda kuni kõik on pehmed. Vala üleliigne puljong tassi-kaussi, et oleks parem köögivilju mikserdada. Lisa mikserdatud köögiviljadele Merevaik ja kui soovid vedelamat suppi, vaja puljongit juurde. Maitsesta soola, muskaatpähkli ja pipraga ning serveeri kuumalt.
Hea teada:
Supp sobib hästi ka beebitoiduks, kuid soola-pipra-Merevaigu asemel lisa portsjonile vahetult enne serveerimist noaotsatäis võid või pool teelusikatäit õli.
kolmapäev, 6. oktoober 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar